Latvijas Izpletņlēkšanas čempionāta 2017 rezultāti

Neskatoties uz slikto laikapstākļu prognozi 2. un 3. Septembrī “Grīvas” lidlaukā Daugavpilī uz sacensībām pulcējās necerēti daudz izpletņlēkšanas sportisti no Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas. Pateicoties pilotu meistarībai un izpletņlēcēju apņēmībai tika izmantots katrs brīdis starp lietu un zemiem mākoņiem debesīs, lai veiktu sacensību lēcienus.

Latvijas Izpletņlēkšanas Čempionāts 2017 norisinājās 3 disciplīnās – Grupas akrobpātika trijniekiem ar 4 komandām, Piezemēšanās uz precizitāti ar 14 dalībniekiem un Tracking turnīrs ar 8 dalībniekiem. Kopā sacensībās 34 dalībnieki veica 212 lēcienus ar izpletni. Pielikumā ir apskatāmi sacensību rezultāti visās 3 disciplīnās.

Paldies sacensību direktoram – Raimondam Teikmanim un klubam D.I.S.K., galvenajam tiesnesim – Irinai Turavinai, tiesnešiem – Marinai Cigratei, Natālijai Ņikitinai un Jevgeņijam Hatkevičam par pašaizliedzīgu darbu gatavojoties un vadot sacensības.

Sacensības rīkoja klubs D.I.S.K. kopā ar Latvijas Izpletņlēkšanas Federāciju, kas tam piesaistīja valsts finansējumu un līdzekļus no Latvijas izpletņlēcēju ikgadējām iemaksām par licencēm. Paldies AERODIUM Sigulda par galveno balvu nodrošinājumu!

Paldies visiem sportistiem par pacietību un apņēmību lēcienos tik rudenīgos laikapstākļos, kā arī par drošību gaisā un piezemējoties.

Šeit var apskatīt daļu no sacensību lēcienu video!

Tiekamies nākamgad!
Latvijas Izpletņlēkšanas Federācija